Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честито на новоприсъединилите се колеги.Много да ви радват машинките.

Comment

• Аз все забравям да се запиша - след като продадох Жулиетата и 147-та съм много щастлив не с една, а с 2 166-ци:
      1. 2.4 JTD - 140 кс - 2001
      2. 2.4 JTD - 175 кс - 2005
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Добре дошъл в клуба на хахавелите,тоет на тези с повече от една 166-ца,май ставаме все повече,аз,ти,Мариан(Linkestis).

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
          Добре дошъл в клуба на хахавелите,тоет на тези с повече от една 166-ца,май ставаме все повече,аз,ти,Мариан(Linkestis).
          Аз също
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Хаа, от всичките Алфи дето съм имал или карал, 166 май ми е най-насърце. Просто ми е кеф да я (ги) карам.
            Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Мдааа ставаме все повече,незнам това дали е добре за нас или нещо не ни слушат главите(мен гаранция не ме слуша).

Comment

• Това си е диагноза
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Ето и аз да се присъединя към вас.
                  От една седмица със AR 166 2.4 JTD FL
                  156 1.8 TS '98
                  166 2.4 JTD '05

Comment

• Първоначално публикувано от KingMike Покажи съобщение
                    Ето и аз да се присъединя към вас.

От една седмица със AR 166 2.4 JTD FL

Честита да ти е колега., имам едно малко ? , на 120 на 6та на колко оборота ти е, тоест колко е разтоварена ми е любопитно

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Virus Alfa

Comment

• Здравейте! След дълго чакане вече и аз съм собственик на 166 2.0 TS. с напълно ревизиран мотор. Страхотна кола!
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Petronii Покажи съобщение
                        Здравейте! След дълго чакане вече и аз съм собственик на 166 2.0 TS. с напълно ревизиран мотор. Страхотна кола!
                        Поздравления!

Оттук насетне - много безпроблемни километри на волана на този прекрасен автомобил!

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Благодаря! Подобно и на всички съфорумци!
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

• ---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:19 ----------

Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщение
                            Честита да ти е колега., имам едно малко ? , на 120 на 6та на колко оборота ти е, тоест колко е разтоварена ми е любопитно

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Мисля, че при 120 е около 2к. оборота, но не съм сигурен, тези дни ще проверя и ще кажа с точност.
                            Last edited by KingMike; d.m.y г., 12:30.
                            156 1.8 TS '98
                            166 2.4 JTD '05

Comment

• Ето и отговора: При 120 на 6 ск. оборотомера показва 2100 об/мин.
                              или при 2000об./мин скоростта е малко над 115км/ч.
                              156 1.8 TS '98
                              166 2.4 JTD '05

Comment

• Еми нека и аз да се включа, макар и малко късно Карам вече 3 години моят "Алфонсо", но чак сега се наканих да се присъединя към клуба. Ето го и него:

Алфа Ромео 166
                                Произведена 04-2002, първа регистрация 30-05-2002
                                дизел - 2.4 JTD - 150 к.с.
                                6 степенна скоростна кутия
                                цвят - тъмно сив
                                ниво на оборудване - DISTINCTIVE - кожен салон, навигация, ел.седалки, ел.огледала, сензор за дъжд и т.н.

Изключително бърз, луксозен и красив автомобил. Много съм доволен от него, но и аз доста го глезя.. Силно препоръчвам, ако има някой въпроси за нещо ще се радвам да помогна. Пожелавам ви безаварийно наслаждаване !
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD 150 HP

Comment

Working...
                                X